Felügyelet

Villamos-felügyelet

Ez a termékünk a Henex-IEC™ (Intelligent Energy Control) rendszerünk részét képezi. A hatékonyabb üzemvitel érdekében, ennek egyik területét fejlesztettük tovább úgy, hogy az elektromos hálózat folyamatos monitorozása mellett, már beavatkozás is történik a figyelt és a határ-paraméterek alapján.

Világítás vezérlés

A világítás az épületek energiafogyasztásának akár a felét is kiteheti, ebből adódóan az energia-költségek csökkentésének az egyik legkézenfekvőbb módja a kültéri és beltéri világítás-vezérlés/szabályozás. Ez magyarázza, hogy a hazai és a nemzetközi gyakorlatban egyaránt, az egyik leggyakrabban megvalósított automatizálási feladat a világítás vezérlése.

Világítás korszerűsítés

A munkahelyi környezet (irodaházak, gyártócsarnokok, ipari létesítmények, stb.) megfelelő mesterséges megvilágítása kulcsfontosságú a munkavégzés hatékonysága, biztonsága és az ott dolgozók egészségi állapota szempontjából.

Az idő múlásával a világítástechnikai jellemzők fokozatosan romlanak, a szükséges megvilágítási igény nem biztosított, mindez csökkenti az eredményességet és a létesítmények gazdaságos üzemeltetésére is negatív hatással van.

Táv-felügyelet

Elektromos elosztó távfelügyelet

A rendszer a több telephellyel rendelkező cégek számára kínál technikai megoldást a megbízható, zökkenőmentes, központosított üzemvitel biztosításához.

Az üzemeltető az épületről kapott részletes adatokat rendszerezve, egységes felületen megjelenítve, áttekinthető formában kapja kézhez.

További cikkek...

  1. Energia-felügyelet

Referenciák

LegoSuzukiJP
Otp BankMKB Bank

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

1047 Budapest, Baross utca. 79-89.
Tel.: +36 (1) 271 05 90
Fax.: +36 (1) 271 05 91
E-mail: henex@henex.eu
Web: www.henex.eu