Kereskedelem

CeWe mérőberendezések

A svéd Cewe Instrument AB 1956 óta az ABB Group égisze alatt foglalkozott erősáramú berendezések (energetika és automatizációs technológiai műszerek) gyártásával és forgalmazásával. 2007-től kezdve önállóan folytatja tevékenységét és új kereskedelmi hálózata kialakításával az európai piac egyik meghatározó szereplőjévé vált

A HENEX-Systems Zrt. a Cewe Instrument AB termékeinek közép-európai disztribútoraként, a gyártó termékeit igen kedvező árakon kínálja.

Tekintse meg referenciáinkat.

Távadók

Táblaműszerek

Multi funkciós fogyasztásmérő

1 és 3 fázisú fogyasztásmérők

Áramváltók

Digitális műszerek

 

Merten szerelvények

Minőség, design és funkció egysége: röviden így jellemezhetjük aMerten szerelvényeket. A keretek, billentyűk, fedlapok esztétikus és sokrétű megjelenése sikeresen ötvözi a stílust, eleganciát és intelligenciát. A tervezők munkáját nagymértékben megkönnyíti az alapfunkciókat és az extra kívánalmakat egyaránt kielégítő széles választék.

A HENEX-Systems Zrt., a Schneider Electric kiemelt partnereként versenyképes áron értékesíti a Merten Gmbh. német gyártó felsőkategóriás EIB/KNX felügyeleti rendszerét, valamint erős-, és gyengeáramú szerelvényeit.

Tekintse meg referenciáinkat.

Ha felkeltettük érdeklődését töltse ki az alábbi űrlapot. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Tekintse meg katalógusunkat!

 

Referenciák

LegoSuzukiJP
Otp BankMKB Bank

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

1047 Budapest, Baross utca. 79-89.
Tel.: +36 (1) 271 05 90
Fax.: +36 (1) 271 05 91
E-mail: henex@henex.eu
Web: www.henex.eu