Villamosimpari szolgáltatások

Örömmel tájékoztatjuk, hogy vállalati stratégiánknak megfelelően ismét továbbfejlesztettük a Henex-Systems Zrt. vállalati profilját.

A hatékony energiafelhasználást szolgáló sokrétű tevékenységünk megtartása mellett - energia audit, világításkorszerűsítés, vezérlés, Powerboss motorkontroller – ezentúl villamosipari tervezéssel és kivitelezéssel is rendelkezésre állunk.

Vállaljuk:

  • villamos hálózatok, strukturált- és szünetmentes hálózatok, telefonhálózatok és telefon alközpontok építését és telepítését;
  • tűz-és vagyonvédelmi berendezések, megfigyelő kamerarendszerek, beléptető rendszerek építését;
  • minden típusú és volumenű villanyszerelési feladat elvégzését;
  • teljes projektek véghezvitelét a tervezéstől a kivitelezésig,
  • a már átadott rendszerek karbantartását, illetve a megrendelő igényei szerinti bővítését, fejlesztését, átalakítását.

A megbízható minőség garantálása és a hosszú távú szervizelhetőség érdekében felhasznált anyagainkat elismert piacvezető cégekkínálatából választjuk ki.

Megrendelőink kívánságára több, alternatív javaslatot tartalmazó árajánlatot készítünk, így a vevőnek is lehetősége van az ár/érték mérlegelésére.

Folyamatos és magas színvonalú szerviz-támogatást, valamint az elkészített rendszerek, géptermek, stb. kezelésének betanítását is biztosítjuk.

Oktatási feladatok ellátására is alkalmas, szakképzett kollégáink igény szerint bemutató oktatást vagy rövid tanfolyamot is tartanak.

Bízom benne, hogy portfólió bővítésünk újabb esélyt ad az Önökkel való együttműködésre.

Referenciák

LegoSuzukiJP
Otp BankMKB Bank

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

1047 Budapest, Baross utca. 79-89.
Tel.: +36 (1) 271 05 90
Fax.: +36 (1) 271 05 91
E-mail: henex@henex.eu
Web: www.henex.eu